ΖΕΦΥΡΟΣ ROOM

Χτισμένος στα Μεσαία Τρίκαλα Κορινθίας 1000m. υψόμετρο και 300m από την κεντρική πλατεί, αντικρίζοντας τη μοναδική θέα στον Κορινθιακό κόλπο και στις πλαγιές του όρους Ζήρεια, ο ξενώνας Ανεμόεσσα φέρνει μια φρέσκια χαλαρωτική πινελιά σε δωμάτια που έχουν στρώσει τα κρεβάτια τους μέσα σε σπηλιές και βράχους προσφέροντας μια ρομαντική, παραμυθένια εμπειρία φιλοξενίας.

Αποτελεί έναν επίγειο παράδεισο – πολύ εύκολα προσβάσιμο – όχι μόνο για τους φυσιολάτρες, αλλά και για κάθε επισκέπτη που αναζητά την ηρεμία και την ασφάλεια μακριά από το άγχος και την βουή των μεγαλουπόλεων.

Με σεβασμό στην παράδοση, άρωμα περασμένων εποχών, ιδιαίτερο γούστο αλλά και σύγχρονο design δένουν αρμονικά μεταξύ τους σε έναν καλαίσθητο ξενώνα που επιχειρεί να φέρει τη γοητεία του χθές στο σήμερα και σας υποδέχεται όλο το χρόνο με τις εικόνες της κάθε εποχής. Την Άνοιξη χάνεται στα πολύχρωμα λουλούδια, το Χειμώνα κρατα τα έντονα πράσινα και στολίζεται στα λευκά, το Καλοκαίρι στα ροζ και στα μαβιά και το Φθινόπωρο ζωντανεύουν τα κόκκινα, τα κίτρινα και τα καφετιά.

Διακόσμηση σε ύφος παλιών εποχών με παραδοσιακές πινελιές, σπιτική θαλπωρή με διακριτική πολυτέλεια και ζεστά χρώματα που αγκαλιάζουν τους χώρους διαμονής του ξενώνα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της Ανεμόεσσας.

Παροχές:

  • Αυτόνομη θέρμανση
  • Τζάκι με ξύλα
  • Απεριόριστη θέα
  • Ιδιωτικό πάρκινγκ
  • Πρωϊνό στο δωμάτιο

Photo Gallery